RE/MAX   
 
 

Gratis waardebepaling

Weten wat uw huis waard is!

Weten wat de woning waard is, is niet alleen handig wanneer u uw huis wilt verkopen. Ook voor het oversluiten van de hypotheek of de financiering van de verbouwing is het fijn om de waarde van het huis te weten. Het huis kan zomaar een overwaarde hebben!

Overweegt u om te verkopen? Begin dan alvast met een gratis waardebepaling door uw RE/MAX makelaar.Hoe werkt een gratis waardebepaling?
 Uitgebreide onderhoudscheck
 Advies over verbeterpunten en mogelijkheden
 De marktanalyse (wat doen vergelijkbare huizen?)
 Concurrentie analyse

 Marktpositie en verkoopadviesVan de waardebepaling naar vraagprijs

Zo’n waardebepaling (wat gaat het opleveren) moet natuurlijk wel goed vertaald worden in de vraagprijs. Is de vraag is groter dan het aanbod, dan stijgen de huizenprijzen. Dan is het dus zaak hier optimaal gebruik van te maken en met de juiste vraagprijsstrategie gaan we voor de maximale opbrengst. Hoe? Dat leggen we graag uit.


Persoonlijk advies voor de beste prijs
Uw makelaar ✔ maakt een waarderapport en adviseert over het beste plan van aanpak voor de verkoop van de woning. Het advies beperkt zich niet alleen tot de manier waarop de woning te koop aangeboden wordt. Het is een totaaladvies met eventuele (kleine) verbeteringen, tips, art impressions (mooie visuals met mogelijkheden) waardoor u eventueel een andere vraagprijs kunt hanteren.


Art impression woonkamer


Momentopname
Het waarderapport is een momentopname, daarom is het waardevol om regelmatig een nieuw rapport op te laten stellen. Niet alleen makelaars blijven in beweging, de woningmarkt staat net zo min stil!

Geheel vrijblijvend en gratis advies


Vraag een gratis waardebepaling aan. Een aansluitend waarderapport en adviesgesprek is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Bel, mail op stuur een WhatsApp.


Hoe ontvang ik mijn waardebepaling?
In eerste instantie krijgt u mondeling de verwachte verkoopopbrengst en vraagprijsadvies. Indien gewenst krijgt u de bevindingen op papier. En geheel gratis!


Hoe snel krijg ik mijn waardebepaling?
Vaak krijgt u tijdens de afspraak al een indicatie van de waarde. Een schriftelijke bevestiging ontvang je maximaal 3 werkdagen na de afspraak.


Zullen we samen kijken wat uw mogelijkheden zijn? 
E-mailen
Bellen
Map
Info