RE/MAX   
 
 

Join RE/MAX

Altijd al makelaar willen worden?

Durf te Dromen met RE/MAX.


Vacature Makelaar
RE/MAX Totaal Makelaars is gevestigd in Rotterdam; een stad met meer dan 70 wijken en een kantoor met 10 makelaars. Je begrijpt; dat is wel eens wat groot voor ons en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s.


Vraag een brochure aan via de email. Als je na het lezen ervan graag een keer kennis wilt maken, dan horen we je graag! Functie-eisen
Wij kijken veel meer naar persoonlijkheid, talent en gedrevenheid dan naar ervaring. Want klanten kiezen voor een makelaar op gevoel! Ervaring in sales/advies is een pré. We leiden je in- en extern op tot makelaar waarbij je gedurende de eerste jaren een mentorship aangaat. Ben je al ervaren? Vraag ons dan vooral ook naar de mogelijkheden! Sluit je aan bij ons!

Onze kernwaarden
Het leukste makelaarskantoor van Rotterdam


Betrokkenheid bij de klant, geen 9 tot 5 mentaliteit
Wij willen het leukste makelaarskantoor van Rotterdam zijn.

Download hier de brochure Durf te Dromen van RE/MAX; laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!Benieuwd naar misschien wel je nieuwe werkplek? Ons kantoor is een plek die inspireert tot samenwerking, een professionele maar toch zeer verwelkomende uitstraling heeft en alle faciliteiten in zich heeft voor de makelaars van ons kantoor. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info