RE/MAX   
 
 

ReferentiesDe beste fullservicemakelaar 

Regio groot Rotterdam
Klik op de logo's voor reviewsKlik op de logo's voor reviews 


 

Klik op de logo's voor reviews  

Klik op de logo's voor reviews 

Klik op de logo's voor reviewsKlik op de logo's voor reviews


Christine Siddre

Een shout-out voor Libby! Wat een bijzonder lieve en meedenkende vrouw, die letterlijk elk moment van de dag voor je klaar staat. Persoonlijk en met exact hetzelfde doel voor ogen als jijzelf; het vinden & bemachtigen van jouw droomhuis. Kan haar enkel aanraden!


J. Binkhorst

Als leken op de vastgoedmarkt bleken we met Libby als aankoopmakelaar een gouden greep te hebben gedaan. Ze heeft ons deskundig en vriendelijk door het hele aankoopproces geleid en toonde bij de uiteindelijke prijsbepaling dat ze op het scherpst van de schede wist te onderhandelen. We zijn haar erkentelijk voor haar enthousiasme en professionaliteit.


R. van Baart

Makelaar Libby Voormeulen was zeer betrokken, had veel persoonlijke aandacht, geduld en beschikte met name ook over een zeer goede kennis van het appartement, het gebouw en de buurt. Ze reageerde telkens snel en adequaat en was prettig om mee te werken.


Floris en Suzanne

Zo’n goede makelaar ben ik nog nooit tegengekomen, echte service.We hebben zoveel geld bespaard met de aankoop.


Lourens
Ons huis in Rhoon is bijzonder goed en snel verkocht. Het was een fijne ervaring en de beloftes zijn zeker waar gemaakt. Duizend maal dank!


Reviews Trustoo | klik op de ballonWil
Echt uitstekende service! Zoveel opgeleverd voor ons; hadden we niet durven hopen. Super fijn contact. Grandioos Libby


Frederik
Een bijzondere ervaring! Heel verfrissend 🙂. Zoals beloofd, sneller, anders en out of the box. Ons huis in Rhoon is met super mooi resultaat verkocht. Duizend maal dank!


Martin
Libby heeft onze aankoop begeleid, wat een topper!!! 10% van de aankoopprijs af… ze is echt heel goed. Wij zijn meer dan tevreden en ze was het dubbel en dwars waard.


Martijn
Mevrouw Voormeulen is bijzonder kundig en vriendelijk. Heeft kennis van de huizenmarkt en is proactief.


Anne-Marie
Fantastische service! Zeer goed geholpen!


Linda Willemsen
Het is echt De BESTE, kan niks anders zeggen!Zeker een aanbeveling. Een dikke 10!


Sam Kuipers
Zoals ik al hoopte was het inderdaad de beste makelaar! Exclusiever, persoonlijker en anders dan de rest. Ik zou echt iedereen deze makelaar aanraden. 
E-mailen
Bellen
Map
Info