RE/MAX   
 
 

Kopen met RE/MAX

Uw RE/MAX makelaar helpt u bij het zoeken naar uw nieuwe droom. Dè nummer 1 makelaar!


Het is weer dringen op de huizenmarkt, met een aankoopmakelaar heeft u wel succes. De expertise en ongeëvenaarde werkwijze geeft u resultaat en betaalt zich dubbel en dwars terug. Kopers verdringen zich om het magere aanbod; dè aankoopmakelaar helpt u met dit proces. Voor zelf-kopers is het erg lastig als er veel andere belangstellenden zijn voor een huis. Wordt de onderhandelingsfase overgeslagen en moet iedereen weer een eenmalig bod uitbrengen, het bieden per inschrijving? Het gebeurde even wat minder, maar inmiddels is de huizenmarkt weer opgeveerd en stijgen de prijzen zelfs weer. Een aankoopmakelaar geeft u een beter resultaat én een betere prijs!


Wat voor woning zoekt u? Welk huis laat uw hart sneller kloppen? 

Samen vinden we uw droomhuis!!Heel spannend, een nieuwe stap, een nieuwe droom en heel veel wensen. Zullen we samen deze ontdekkingsreis aangaan? Het avontuur van mogelijkheden ontdekken? Er is altijd meer mogelijk dan gedacht. Als persoonlijke aankoopmakelaar ben ik zeer betrokken en stop niet voordat we de perfecte match hebben.


In een kennismakingsgesprek hoor ik graag al uw gedachten en wensen? We bespreken alles van A tot Z, waarna de zoektocht kan beginnen. In welk gebied zoekt u een huis? Wat zijn de must haves en de no go's? Uw verhaal is mij veel waard.


Bij elke bezichtiging heeft u een eigen deskundige die u aan de hand meeneemt. Achteraf bespreken we alle punten en krijgt u eerlijke feedback.

Wat doet een aankoopmakelaar?
Makelaars zijn deskundigen van de huizenmarkt en gespecialiseerd op het gebied van wetgeving, onderhandelingen en financiële zaken. Een aankoopmakelaar helpt u bij het zoeken naar een woning, gaat mee naar huisbezichtigingen en onderhandelt met de verkopende partij over de prijs. Met deze expertise bent u beter in staat om de juiste en passende deal te sluiten. Uw RE/MAX makelaar bekijkt objectief en deskundig de sterke en minder sterke punten van een woning. Op deze manier maakt u geen onnodige aankoopfouten en kunt u tevreden terugkijken op uw aankoop.


Zullen we samen het avontuur aangaan? Op zoek naar die perfecte sleutel? Met een aankoopmakelaar bespaart u tijd en geld en is de kans op uw droomwoning groter.


Aankoopbrochure
2024 AANKOOP-Brochure LV.pdf (3.31MB)
Aankoopbrochure
2024 AANKOOP-Brochure LV.pdf (3.31MB)


Waarom een aankoopmakelaar?

Makelaars zijn in de praktijk vaak als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod. Als een huiseigenaar zijn woning te koop zet dan duurt het een aantal dagen voordat de woning op Funda staat. In de huidige huizenmarkt komt het vaak voor dat een woning al verkocht is door de verkoopmakelaar via zijn netwerk, voordat het huis online wordt aangeboden. RE/MAX beschikt over een groot nationaal (en internationaal) netwerk waar u van kunt profiteren. Door dè aankoopmakelaar in te schakelen zit u dichtbij de markt, bent u sneller op de hoogte van nieuw woningaanbod en heeft u meer tijd om de juiste keuzes te maken bij de aankoop van uw droomwoning.


Uw RE/MAX aankoopmakelaar sluit aan bij het bezichtigen van woningen. Kijkt met een objectieve blik en weet wat belangrijk is om te bekijken. Door kritische vragen over de bouwkundige staat, isolatie en eventuele verbouwingen ontvangt u na de bezichtiging gefundeerd advies over de woning. Staat deze voor de juiste prijs op de markt of is het verstandig eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren omdat er wellicht verborgen gebreken zijn? We bekijken de juridische staat, zijn er geen bijzondere erfdienstbaarheden of andere aspecten die nadelig zijn voor uw toekomstig woongenot? Ook wordt er gekeken of het bestemmingsplan past bij het beoogde gebruik en of er geen vervuiling in de grond zit.


Als u besluit een bod uit te brengen op een woning dan adviseert dè aankoopmakelaar u een scherpe aankoopprijs en staat klaar om in de onderhandeling met de verkopende partij te gaan. U wilt tenslotte een eerlijke prijs betalen voor de woning. Uw RE/MAX makelaar houdt rekening met de voorwaarden tijdens het onderhandelingsproces en maakt de complete aankoopdeal zo interessant mogelijk voor u. Door bijvoorbeeld de oplevering op een door u gewenste datum, en inclusief zonnescherm en gordijnen.


Bij het aankopen van een woning komen financiële en juridische aspecten aan bod. De aankoopmakelaar kan u ondersteunen in het vinden van een geschikte taxateur, notaris en financieel adviseur. 


De makelaar ondersteunt u ook bij: 

  1. Het controleren van de voorlopige koopakte
  2. Voorbereiding van de overdracht
  3. Inspecteren van de woning voor transport
  4. Sleuteloverdracht

Meer geslaagde aan- en verkopen met RE/MAX


Wat kost een aankoopmakelaar?
De prijs voor de diensten legt u  op voorhand vast en zijn full service. De kosten van een aankoopmakelaar zijn niet mee te financieren in de hypotheek. Echter bespaart u met het inschakelen van een RE/MAX makelaar in de praktijk veel geld en weet u zeker dat het aankopen van uw droomwoning succesvol verloopt, en dat u achteraf geen bedenkingen heeft.


Wilt u geen onnodige aankoopfouten maken? Met een deskundige makelaar naar bezichtigingen? De beste deal maken zonder stappen over te slaan bij de aankoop van uw droomwoning?


Zullen we bekijken of we een goed team zijn? LET OP


Tijdens bedenktijd kosteloos afzien van koop
Na het tekenen van het koopcontract heeft u wettelijk nog 3 dagen bedenktijd. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het koopcontract heeft ontvangen. Tijdens de bedenktijd kunt u als koper alsnog afzien van de koop. U hoeft daarvoor geen reden op te geven.


Bron: rijksoverheid.nl


AANGEKOCHT_6
top_score_award_2024
AANGEKOCHT Koorhaanstraat 126A
AANGEKOCHT Sweelinckstraat 42
Vlietland 35 AANGEKOCHT
AANGEKOCHT_5
AANGEKOCHT_3
AANGEKOCHT_4
AANGEKOCHT_2
AANGEKOCHT Pallieterburg 4
AANGEKOCHT_1
AANGEKOCHT

 

IMG_9196
IMG_9196
Instagram post - Top pro badge
Instagram post - Top pro badge
IMG_9332
IMG_9332
IMG_9191
IMG_9191
IMG_8219
IMG_8219
IMG_8015
IMG_8015
IMG_9189
IMG_9189
IMG_9095
IMG_9095
IMG_9093
IMG_9093


RD 2
RD 2
Instagram post - Top pro badge
Instagram post - Top pro badge
IMG_6765
IMG_6765
SA
SA
IMG_8231
IMG_8231
PHOTO-2024-03-20-23-19-44
PHOTO-2024-03-20-23-19-44
IMG_8219
IMG_8219
IMG_8222
IMG_8222
RD
RD
IMG_8017
IMG_8017
IMG_8015
IMG_8015
IMG_8019
IMG_8019
IMG_6759_1
IMG_6759_1
IMG_5497
IMG_5497
IMG_8781
IMG_8781
IMG_9039
IMG_9039
IMG_8231
IMG_8231
IMG_9032
IMG_9032


 
E-mailen
Bellen
Map
Info